mandag 25. mai 2009

Another missing link

mandag 25. mai 2009
Neandertaleren
møter
metroseksuell
Klubbing
ble til
Clubbing
Rue
hårete
never
ble
manikyrerte
lytefrie
applehender
Stammehøvdingen
ble redusert
underdanig
usynlig

Hvor i historien
ble det av
denne
missing link
Og hvor
ble det av
M
i
mann

4 kommentarer:

Mourie sa...

Hehe, så sant, så sant! Er ikke mye Mann i en mann når han bruker lengre tid på badet enn det en kvinne gjør. Tankene går øyeblikkelig til en viss kjendisstylist...

Solskygge sa...

Før (når jeg var noget ute på det som kalles byen), så sang vi på en strofe "gi oss ekte menn osv" Med teflonhukommelsen her er jeg neimen ikke sikker på resten.
Menn må være menn!
Artig skrevet. :)

mykstart sa...

Et morsomt møte du har beskrevet! :-) Ville vel vært litt det samme om urkvinna hadde møtt frognerfrøkna også? Selv om den utviklingen er mer akseptabel.
Jeg har faktisk vært borte i menn som har brukt lengre tid på badet enn meg, uten at jeg har tenkt at de ikke er menn nok. (Kanskje det sier mer om meg.. hvilken tid jeg bruker på badet?) Jeg liker menn som pynter seg for meg jeg! De må gjerne stelle seg vel og lenge. Stusse nesehør og ørehår..Klippe tånegler.. veldig viktig.:-) Men ellers ikke overdrive manikyren nei..
Ellers ender jeg som regel opp med en mellomting mellom urmannen og den metroseksuelle. Jeg liker helstøpte mennesker, både når det gjelder menn og kvinner. Det vil si.. noenlunde balanserte i sine feminine og maskuline egenskaper og sider.

Neglecta sa...

Mourie; Jeg foretrekker også å være den som bruker lengst tid. Så er i hvert fall badet ledig når jeg skal bruke det, hihi.

Solskygge; Kanskje er det bare vi som liker menn som er menn, som er blitt gammeldagse i vår oppfatning? En mann er vel uansett mann - pr definisjon. Hm...

MykStart; Hehe, ja det har du veldig rett i - urkvinna har nok lite felles med frognerfrøkna. =o) Jepp, jeg har hatt en samboer som brukte en halv flaske hårspray og en halv time på badet før han kunne gå ut - og jeg irriterte meg grønn av det! Å stelle seg er en ting, men å overdrive det er noe helt annet. Men hvem kan vel si hva det er å overdrive, det blir jo en smakssak. Selv liker jeg også best mellomtingen - balansert er fint!

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates