onsdag 2. september 2009

Kjære Patrick!

onsdag 2. september 2009

Jeg kan ikke huske eksakt når vi ble presentert for hverandre og det er jeg selvsagt lei meg for. Vit at jeg tar det som et stort kompliment at du gjerne vil samarbeide med meg og gjøre meg bemidlet, men, altså, jeg er litt usikker. Både på deg og forretningsideen din, selv om du er storsjef i storbank og greier.

For øvrig er jeg litt skeptisk til det du skriver; du ber meg om ikke å jakte på deg, fordi du setter din karriere og liv på spill for din familie med e-posten du har sendt meg. Det er mulig vi ble kjent på et litt uheldig tidspunkt hva gjelder mine personlige problemer, men jeg har ikke for vane å jakte på noen. Er det ikke dessuten noe forunderlig at jeg må sende opplysninger om hvilket kjønn jeg er, eller er det bare jeg som er oversensitiv i forhold hvor lite godt inntrykk jeg har gjort på deg. Jeg, med min sjarm! Nei, jeg er litt usikker nå, Patrick, jeg må innrømme det. Og hvorfor skriver du “For oppmerksomhet” i emnefeltet hvis du ikke egentlig vil ha så mye oppmerksomhet? Det er ikke alltid lett å forstå seg på menn som deg, Patrick, det er ikke det.

“Jeg er Mr. Patrick KW Chan Executive Director & Chief Financial Officer fra Hang Seng Bank Ltd Jeg har en tеkela virksomheten anbefalinger for deg. Jeg mе du hjelpe meg med е implementere en virksomhet prosjektet fra Hong Kong til landet. Dette er overfшring av store pengesummer. Alt om denne transaksjonen skal vжre lovlig gjшres uten vanskelighet. Prшv е observere ytterste skjшnn i alle saker om dette spшrsmеlet.”

Vel, det hjelper heller ikke å sende meg ny e-post to dager senere. Likevel, det oppklarer jo en ting eller to når du skriver; “Det er forståelig at du kan bli litt redd fordi du ikke kjenner meg…” Aha! Så vi har aldri møttes nei, du har bare fått treff for ditt søk etter noen som “passer mine foreslette forretningssamarbeid”. Nei, jeg tror jeg sletter e-postene dine, Patrick, og for å bruke dine egne ord:

“Selv om intet veger er ingenting gained”

Og du, en liten ting til; du bør jobbe litt mer med det norske språket ditt. Det er bare etter aller beste skjønn jeg klarer å forstå hva du skriver – og jeg skulle jo observere ytterste skjønn i alle saker om dette spørsmålet, var det ikke så?

7 kommentarer:

mykstart sa...

DU.. hvor fikk du hentet "SISTE KOMMENTAR" dingsen din fra? Den som ligger i google ser da ikke sånn ut? Er du dritgood på programmering eller kjenner du en?:-)

mykstart sa...

Lurer på om det var en kommentar som forsvant nå jeg.. men den var omentren slik: blabla bla...sv. Kjemepfint du har fått det her inne forresten!

fru storlien sa...

han virker jo å være en sympatisk kar, om enn med noe mangelfull ortografi. Hit kommer det bare tilbud om støtte til truede familier i dystre,afrikanske provinser som ene og alene gir uttelling på den andre siden av perleporten. men hvordan få de tak i oss?

Neglecta sa...

Myk start; Kommentardingsen fant jeg på denne bloggen for en stund siden. Hihi, nei, jeg er ingen ekspert i kodegreier! Hyggelig at du likte forandringen forresten! =o)

Fru Storlien; Joda, sympatisk nok er han, den godeste Patrick, og han forstår jo at man kan bli redd for sånne underlige mailer. Men likevel altså... De finner vel adressene våre et eller annet sted i eteren, God knows where. Det virker ikke som om man kan reservere seg mot det i Brønnøysund heller - se, det hadde vært veldig greit.

mykstart sa...

Men du.. hvordan kommer jeg frem til stedet der du har lastet kommentardingsen ned fra da? Mange andre alike applikasjoner finner man jo ut av ved å klikke på dem, og vips så er man siden man kan laste den ned fra. Men slik var det ikke her? Help?

Akkurat nå hadde d vært fint om du hadde en mailadresse slik at jeg ikke trengte å spørre om slikt i all offentlighet. Og blottlegge min totale uvitenhet for hele verden. :-)

mykstart sa...

Haha..og nå så jeg jo at du hadde mailadresse i bloggen.. men ikke første gang jeg så etter. Gud bedre meg...Blottlagt er blottlagt..

Neglecta sa...

Myk start; Hehe, lei meg for at du har blottlagt deg for hele verden, men jeg har nå sendt deg en mail på adressen jeg fant på siden din. Så får vi se om det ble enklere nå. =o) (Og dessuten; takk for kompliment, men hele verden leser nok ikke bloggen min heller, så jeg tror du slipper ganske greit unna.)

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates