fredag 7. november 2008

Din Judas for alltid

fredag 7. november 2008
”For alltid!” sa du og så meg inn i sjelen, mens de vakre hendene dine holdt jugekors på ryggen. Jeg så det ikke. Oppriktigheten i øynene dine befridde meg. Varmen fra den trygge hånda di da du strøk meg over kinnet og hvilte tommelen ved øret mitt. Pulsslagene overdøvet Dørvokterens stemme om regelbrudd. ”For alltid!” sa du og feide med deg motstandskraften min som om jeg var et lite markjordbær plukket i forbifarten. Du smakte søtt da tungen din berørte min. Sendte nye frø ned i den spirende forelskelsen. Jeg har alltid likt markjordbær.

Sammen viklet vi blomsterkranser. Flettet drømmer. Etterpå ser jeg at det var bare mine prestekrager som hadde alle kronbladene på. Dine lå igjen på stien der vi hadde gått. Som buktende larver i den lyse sommernatta. På vei videre. Du smilte til meg, lot meg inn i hjertets venstre forkammer. Du var i hele mitt. Like rødmende som soloppgangen vi lå under, blottstilte jeg meg for deg. Solstrålene dine gjorde meg myk som nykjernet smør. Svetten som rant fra nesetippen din blandet seg med de smilende tårene mine, mens insektene ble trukket mot varmen. På lykken vår holdt de sommerfesten sin. Før regnet kom.

”For alltid!” sa du. Og gikk.

6 kommentarer:

Alf Ivar sa...

Nydelig. Jeg mangler ord. Nydelig.

Neglecta sa...

Hei igjen, Alf Ivar!

Du er raus med komplimentene dine gitt. Tusen takk! *sparker brydd i grusen*

Alf Ivar sa...

Jeg oppdaget jo bloggen din for bare noen få dager siden. Siden det har jeg lest en god del av innleggene dine, og abonnerer på RSS-feeden din.

Når noen fortjener ros, så får de det av meg. Skrytet fra meg er i høyeste grad fortjent.

Neglecta sa...

Jeg blir helt rørt her jeg...

Anne-Sophie sa...

Du skriver så det berører. Sterkt.

Jeg fant deg via Glugg nå i formiddag og jeg kommer garantert tilbake.

Neglecta sa...

Heisann Anne-Sophie!

Tusen takk for det, og du er hjertelig velkommen tilbake! =o)

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates