mandag 24. november 2008

Gledelig budskap?

mandag 24. november 2008
For de av dere som leste ”Gud, som du spør” for en tid tilbake, så er dette en rask oppdatering. I dag fikk jeg nemlig brev i posten fra NAV om at søknaden min var innvilget. Altså, jeg er erklært tjenesteudyktig i tre nye år. Det er selvfølgelig utrolig gledelig å få beskjed om at jeg kan puste i noen år til, bruke tid på å komme i superform (som jeg tar som en selvfølge at jeg skal). Samtidig er det faktisk litt av et sjokk å enda en gang sitte med kortet i hånda som gir meg honnørrabatt på offentlige transportmidler… Den svir like mye hver gang. Følelsen av å være midlertidig pensjonist, udugelig, ubrukelig. Ja, man føler seg eldgammel og slitt som en utgått sko. Og bedre ble det ikke da jeg leste avsnittet under beregning:Jepp, da føler man seg særdeles ung og sprek… Ikke bare har de konstatert tapt arbeidsevne i dette livet, de har loggført udugelighet i snart et helt årtusen!

6 kommentarer:

~SerendipityCat~ sa...

Vel, må tross alt bare si gratulerer med en avgjørelse som berger livsgrunnlaget :-)
På tide å puste litt ut og legge NAV-bekymringer i den sorte sekken bakerst i skapet, unne seg en god kopp te og noe hyggelig!

Neglecta sa...

SCat; Jo, takk for det! =o) Det er liksom alltid litt sånn dobbelt greie, selv om man er glad for at det er i boks for en stund. I neste omgang er jeg jo frisk! Hah! Så det så!

En god kopp te funker alltid. Men noe hyggelig... Hm... Kan det være en sjokolade for eksempel? *nikker overbevisende*

Sokken sa...

*ler*
Det var jo lenge nok da.
Uansett godt at de fikk behandlet saken din. Litt julenisser kan de jo være.
Jeg blir med på den sjokoladen eller sånn altså! :o)

Neglecta sa...

Sokken; Ja, jeg syntes også det var lenge uten arbeidsevne, hehe.

DEN sjokoladen? Hm... Da får vi heller kjøpe to. Serendipity sa jo at jeg kunne unne meg noe hyggelig, og det er aller mest hyggelig å ha gumle i seg sjokoladen selv, hehehe. Ja, vi kjøper to. "Smil er til for å deles" my ass!

Vivi's Verden sa...

Hørte jeg sjokolade....?

Gratulerer med innvilget søknad! Håper det ikke er alvorligere enn at du kan bli frisk igjen, og sender derfor samtidig noen "bli frisk" tanker :-)

Neglecta sa...

Takk for det, Vivi. Noen blir friske, noen blir friskere og noen holder seg på stedet hvil. Jeg har tenkt meg inn i den første kategorien!

Sjokolade på deg også? Ok, vi får kjøpe tre da... =o) Regner med at du ikke vil dele heller, hehe.

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates