søndag 1. februar 2009

Fototagging på en søndag

søndag 1. februar 2009


Etter å ha blitt utfordret av Alf Ivar, har jeg funnet det 6. bildet i den 6. fotomappa mi. Jeg har foreløpig ikke så mange mapper i dette nye året, så her måtte jeg krype tilbake til fjoråret. Bildet er tatt på en skogstur med mann og vampyrer på sensommeren. Ferden gikk til et 250 mål stort område som ble herjet av skogbrann i juni. Synet var både trist og surrealistisk, og ga en viss pekepinn på hvordan det ser ut i krigsherjede områder.

Likevel, det kom noe positivt ut av brannen; 125 mål ble avsatt til brannskog – naturreservat og forskningsområde. De brannskadede trærne med dårlig rotsystem ble bare dyttet overende, men får ligge urørt og resten overlates til naturen selv. Sjeldne planter vil kunne komme tilbake, og det finnes sopp, insekter og fugler som trives ekstra godt i brent skog. Nå blir Drammens geografiske midtpunkt et demonstrasjonsområde for hvordan skogen var i tidligere tider, en urskog nærmest, med råtnende trær og begynnende vegetasjon. Når barnebarnsbarn går samme turen om 150 år vil skogen være tilbake i sin naturlige form igjen.

Ja, så skal man utfordre seks nye til å åpne fotomappene sine og finne det sjette bildet i den sjette mappa. Og selvfølgelig la dem få vite at de er utfordret. Så, gyv løs, dere heldige utvalgte:

Solskygger
Bildebloggen
Vivi’s verden
Alter Ego
Tankegods
Confiteor

7 kommentarer:

Vivi sa...

Oi! Spennende - for jeg har ingen anelse hvilket bilde som vil komme frem :-O

Rune sa...

Takk for tagginga :o) Må innrømme at jeg måtte se hva det ble for et bilde før jeg svarte deg, hehe. Men da fyrer jeg løs med oppgaven :o) CU

McD sa...

Takk....... tror jeg.. ;-)

Confiteor sa...

Ooo, gøy :) Kommer når jeg er ferdig på jobb :)

Alter Ego sa...

Kommer uti uka - lover! Takk for utfordringa:)

Sokken sa...

Da er oppgaven straks ferdig. :)

Neglecta sa...

Flinke folka! =o) Dere er pliktoppfyllende selv på en søndag dere, jammen ikke verst. Og om den kommer uti uka så gjør da ikke det noe heller. Det viktigste er jo at jeg til slutt får tilfredsstilt nysgjerrigheten min og sett hva dere har i den sjette mappa, hehe.

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates