mandag 17. november 2008

Tre mot en er feigt

mandag 17. november 2008
Jeg vet ikke hvem av oss som kom på ideen først, eller hvem av oss som pushet mest på for å sette den ut i livet. Det kan ha vært meg. Lenge var det bare en fantasi, et ønske om å teste, prøve noe nytt. Fra min side var det kanskje også et ønske om å se den deilige kroppen din med en annen. Å få nyte deg med øynene på en ny og annen måte. Å se deg nyte.

Når jeg sitter oppå deg nå, ser jeg bare henne. De perfekte brystene. Fingrene dine inni henne. Den kvalme måten hun lente seg over ansiktet ditt, de stive brystvortene mot leppene dine. Om igjen ser jeg tungen din møte fingrene hennes som er våte av hennes kåthet. Tungen som du pleier å slikke leppene mine med. Fremdeles kan jeg kjenne de bløte brystene hennes mot mine, som da hun satt over den grådige munnen din.

Du kan ikke ha sett det - måten hun bet seg i leppa på da hun kom. Skikkelig. Da du fikk henne til å komme! For du hadde øynene lukket. Likevel kom du samtidig.

Ikke på noe tidspunkt sa du at du ville foretrekke henne framfor meg. Du sa det aldri. Men skjønner du ikke – det svarte hullet inni meg sluker alt du aldri sa og spytter det ut igjen som sannheter du sa!

Det burde forblitt en fantasi. Det var oss to. Nå er det bare Meg mot Sjalusi, Sinne og Komplekser.

6 kommentarer:

Alf Ivar sa...

En dyrekjøpt erfaring, det der. Du er dessverre ikke alene. Jeg tror de fleste av oss har slike fantasier som man har lyst til å leve ut, men for mange blir det bare med fantasien. Og i mange tilfeller er det kanskje bra?

Jeg håper du etter hvert klarer å se på dette som det feiltrinnet det var, og ingenting annet. Jeg kan kanskje trøste deg med at han sannsynligvis har det like jævlig nå som du har det.

Snakk ut om det. Det er mitt råd.

Neglecta sa...

Hei Alf Ivar!

Tusen takk for god kommentar og godt råd, men jeg sender det videre til de som er i denne situasjonen. Jeg har nemlig bare opplevd det i fantasien (som etiketten tilsier) og som du skrev; det tror jeg også i mange tilfeller er vel så bra. For oss som liker å skrive er det artig lell, for vi kan jo lage vår egen tenkte versjon. =o)

Man hører mye om trekanter, firkanter og orgier av forskjellige slag, og jeg tror det er veldig viktig å sette litt fokus på dette med 'Hva skjer etterpå?' For mange tror jeg det er ødeleggende, både for en selv og forholdet, særlig når man elsker noen.

Hadde jeg imidlertid vært i denne situasjonen ville jeg synes at rådet ditt var godt! =o)

Sokken sa...

Fantasier er fin-fint.
...Men jeg tror det er greit å leve de ut mens man er singel, hvis man vil det.

Beside..Hvorfor er det "alltid" to kvinner- en mann?
Hvorfor ikke omvendt? Jeg tror ikke det hadde vært lettere for en mann i ettertid heller.

Neglecta sa...

Hei på Sokken! =o)

Ja, jeg også har vel mer tro på at sånt funker bedre hvis man er singel, men det virker som om mange hopper ut i denne fantasien fordi de ønsker å sprite opp sexlivet i et forhold også. Noe jeg tror kan slå uheldig ut, som sagt.

Enig med deg i at kjønnene antagelig er ganske likestilt i forhold til "etterpå-greia".

Hvorfor det oftest er FMF i stedet for MFM, har kanskje med å gjøre at gutter har enda høyere terskel for likekjønnssex enn jentene? Og det lille faktum at mange menn også tenner på jentesex. Det er nå i hvert fall min synsing, hehe.

Sokken sa...

Det er mange måter å sprite opp ett sexliv på, uten å måtte dra inn andre mennesker i fysisk form.
Alt handler om vilje til å gjøre noe med det, tenker jeg da. -Naivt, kanskje..men likevel.

Det er ihvertfall ikke noen tvil om hvilken fantasi som står høyest hos mannfolka. Hehe..

Neglecta sa...

Så sant som det er sagt! =o)

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates