mandag 17. november 2008

Vennskap og brustne illusjoner

mandag 17. november 2008
Slik jeg ser det, kan minstemann komme til å oppleve noen brustne illusjoner når det kommer til vennskap. For en gangs skyld håper jeg at jeg ikke får rett…

3 kommentarer:

Vivi's Verden sa...

Husker selv hvor naiv jeg var som liten. Trodde alle var venner,hadde gode hensikter og at det ville fortsette slik. Illusjonen ble brutt en dag jeg kom på skolen og min beste venninne plutselig ikke snakket med meg... Hun var blitt "praiet" av de "kule" jentene - de som egentlig var våre fiender! For en fæl dag det var.

Det tok heldigvis ikke lang tid før hun fikk "sparken" av de kule, og kom krypende tilbake. For å toppe det hele kan jeg også fortelle at en av de "kule" jentene etterhvert ble en bestevenninne hun også :-)

Sånn kan det gå, men jeg vet ikke om det hadde blitt annerledes om mamma hadde fortalt meg om livets realiteter, den gangen jeg fortsatt var naiv...

Neglecta sa...

Hei Vivi!

Ja, har vi ikke alle vært der... Som alt annet i livet var det jo sånt som ikke skjedde oss - venninnene våre var jo ikke sånn! Når det kommer til "bytting" av venninner tror jeg jenter er mye verre enn gutter. Jenter er mer sjofle i forhold til hverandre, der gutta er ryddige. Eller - det er i hvert fall det jeg tror. =o)

Ting hadde vel ikke vært annerledes om mammaenes "jobb" var å frata oss alle illusjonene FØR katastrofene inntraff, man må jo oppleve og erfare selv uansett. Dessverre må ungene våre det samme, selv om det gjerne er ting en vil spare dem for.

Takk for fin kommentar!

Vivi's Verden sa...

Jenter er nok verst ja :-(

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates