fredag 5. juni 2009

Engblåvinger i flukt

fredag 5. juni 2009
Du strøk håndflata di forsiktig over kinnet mitt da du passerte. Berøringen kjentes ut som fem engblåvinger i rask flukt med korte svev, hadde jeg vært en rødkløver hadde de kanskje stanset for å samle nektar. Jeg kjente varmen fra hånda di lenge etter at du hadde gått, tok meg til kinnet og la hånda mi slik den ville ligget på din. Jeg presset det varsomme trykket fra fingrene dine inn under huden. Ville lagre dem der for alltid. Hvis du kunne sett meg innenfra ville du visst at jeg er brennmerket av deg. Av huden din. Berøringene dine. Utenfra ser jeg kanskje upåvirket ut og glatt som fløyel.

6 kommentarer:

Hellig Lykke sa...

Du skulle lest innleggene dine høyt til musikk fra Cafe del Mar. Følelsen når man går ute i duskregn og det er litt kaldt, seint om kvelden en kald midtvintersnatt og ser opp på en klar himmel med masse stjerner og en stor og klar måne, eller tidlig om morgenen, om sommeren når du aner at det kommer til å bli stekende hett utover dagen, mens det fremdeles er litt kjølig....
Jeg blir litt svevende og lett, som fjæren, når jeg leser inneleggende dine.
Klem fra meg

Solskygge sa...

Akkurat slik er det.
Ordene dine brennmerker meg.

Neglecta sa...

Hellig Lykke; Tusen takk for en nydelig kommentar! Jeg blir svevende og lett når jeg får sånne tilbakemeldinger, for da vet jeg at noen "ser" teksten min som den er skrevet og ment. Takk for at du stadig leser hos meg.

Solskygge; En takk til deg også for alle dine kommentarer her inne. Det betyr mye! Vi får håpe du ikke våkner i morgen med "N" i panna di da, hihi.

Solskygge sa...

Jeg liker bokstaver. ;)

Denne teksten traff mye i meg, kjære.

Ettertenksom sa...

Føler meg også brennmerket av ordene dine. De traff mer enn du aner - jfr siste innlegget mitt Du kom til meg i natt, igjen....

Neglecta sa...

Solskygge; Jo jo, alt kler den smukke. =o)

Ettertenksom; Takk, det er rart hvordan følelser er universelle. Rare kvinnfolka vi er. ;o) Et godt innlegg fra deg igjen.

Legg inn en kommentar

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates